26.08.2016: Cum putem evita crizele din consultanta pe fondurile europene?

0
2476

Am asistat in ultimii ani la crize profunde in consultanta pe fondurile europene si s-a ajuns la stadiul in care in 2016 activitatea de consultanta a fost ZERO!

Dar care sunt cauzele:

  1. O lipsa de coeziune si voce unica a consultantilor, prezenta acestora in grupuri disparate neavand menirea sa sperie pe nimeni deocamdata!
  2. Practicile de dumping practicate de firme si obedienta consultantilor.
  3. Implicarea de personal necalificat dupa ce in prealabil licitatiile au fost castigate cu CV pompoase.

David Ricardo spunea cu multi ani in urma ca valoarea unui bun este dat de valoarea lui de intrebuintare si nu de valoarea in sine.

Asa ca dragi colegi, puteti sa faceti ce calificari doriti si sa sperati la infinit fara speranta daca nu veti face parte din echipe coezive si incluzive.

Personal am incercat sa creez retele profesionale si am ajuns la concluzia trista data de experimentul crizei „Ponzi Scheme” in care free riders depreseaza orice grupare.

Voi elimina conceptul de „free meal”, urmand ca informatiile gratuite pe care le voi transmite la grupuri sa aiba o componenta de reclama catre initiativele personale.

Folosesc acest prilej pentru a va informa ca in grupurile Google create de mine vor avea acces doar persoanele care demonstreaza calitatea pentru care aplica (pe baza de CV si contributii personale la activitatea grupului).

Forumurile Facebook vor ramane gratuite pentru ca au menirea de a informa.

Cu consideratie si speranta intr-un viitor comun mai bun!

Gabriel Zaharia

www.gabrielzaharia.com

Grupuri Google

Google Groups

Foumuri Facebook

Forumuri Facebook

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here